19 Ekim 2008 Pazar

02:22

Canibal Holocaust bilmemne diye bi film varki şimdi bitirdim izlemeyi .
uzak durun allahaşkına biri söylerse " abi çok irenç süper ya ben izledim kessin izle " falan diye .
yok yani nolur uzak durun .

öffff gece gece asabım bozuldu .

18 Ekim 2008 Cumartesi

23:07

ya ben niye gelecek için hiçbişey yapamıyorum .
"gelecek için para biriktirmek"
"gelecek için sağlığına dikkat etmek"
"gelecek için planlar yapmak"
"bunu şimdi yap artısını gelecekte göreceksin"

günü yaşa abi . aaaa.


22:46

demin bi arkadaşımla konuşuyodum . hakkaten çok çok irenç bi espri yaptım ama öyle böyle diil yani . canım benim gayet ağırbaşlı karşıladı bunu .

"olsun canım ."
"olur arada ."

bi anne yakınlığı bi dost şeysi hissettim . kendimide suçlu hissettim ayrıca " allah karetsin bu insana yapılırmıydı bu irenç espri naptım ben ! ölmeliyim ! " falan gibisinden .

insanoğlu işte god knows .


22:42

ha onu diyodum niye bütün eczaneler böyle aynı şekilde kokuyo ? nası oluyoki yani bu olay ?
o gün yaklaşık böyle bi 5-6 eczaneye baktım ilacı bulucam diye arakdaş hepsi aynı kokuyo yahu nasıl oluyo o koku . ben aslında gayet seviyorum eczane kokusunu böle bi hınf hınf diye içime çekesim geliyo .

bu fıs fıs koku şeyettiren makineleri yapan firmalar " eczane aromalı koku , kasap aromalı koku , benzinci aromalı koku . " falan çıkarsalar . ben direk abone olurum yemin billah sana .


22:40

ya aklıma geldi şimdi hasta oldum dedim ya . geçen ilaç almak için bi eczaneye girdim aradıım ilaç yoktu orda . ya hakkaten bak aklıma başka bişey daha geldi bu vermidon hot diye bi laç var . o niye kaldırıldıki . şıp diye kesiyo gayet gribi falan zarar versin oramıza buramıza nolcak . karaciğerime zarar veriyomuş versin napim . görüyomuyum ben gözlerimle zararı ? " büyüyünce farkediceksin . " yav büyüyünce düşünürüz onu aaa ! bi ağız tadıyla vermidon hat içirmediniz bana ya !


22:39

milletin yazdıı şeyleri okuyunca insan ister istemez etkileniyor . " allahım bunu yazarsam onun yazdıına özenmişim gibişim olurum ." gibisinden bi his kaplıyor kendimin içini .

insan çok garip bii varlık demek istiyorum hep özenmişimdir böyle diyerek sözüne başlayıp çok mantıklı konuşan insanlara .

of çok özendim bak :/


22:26

oha yanlız hasta olmak ne kadar kötü bişi .
kaç gündür kıvranıyorum burun akıntısı öksürme falandı filandı yemin billah içimden gelmedi bakayım bloga diye .

özürdiler gösterdiğiniz ilgiye lanet olsun .
çok kuulum .

11 Ekim 2008 Cumartesi

00:11

akın bitanesin daşomkgad

AkıNn:
bizim okulda bi kız varmıs
AkıNn:
gazete serince yere
AkıNn:
sikişiyomus
AkıNn:
gazete seren şahısla
AkıNn:
ama bizim kampüste degilmiş
...
AkıNn:
ama referans gostercen
AkıNn:
akın gonderdi falan dicen


dmaglaknfdasfga


00:08

Akılı olmayana neylesin sakal, kayışı tarladan götürür çakal.

bu atasözünü bütün türk dil kurumu personeli gelsin anlatsın bana yine anlamam .

evet prensiplerimz var .


10 Ekim 2008 Cuma

23:56

nası bi yazı olabilrki bu kayda yönelik etiketler kısmında örnek : scooter lar , tatil , sonbahar demişler ?

tatilde sonbahara gidicek scooterlar bizle :/


23:48


Kendimle Röportaj

Naber

iidir hocu senden

Nası iş güç

çayı çok severim mesela . içerim hergün mutlaka .

Okul falan
hocu şunu anladım ben . hala bi bok bilmeyen bi ülkede yşaamaktayız . insanlar zannediyoki iki fular takmakla ne blim böle "kuul" giyinmekle saç baş daınıklığıyla sanatçı olunuyo .

bitakım insanlar var böle koduum insanlar var bitakım .

bu kayda yönelik etiketler ? scooter lar , tatil , sonbahar . bunelan ?!


23:42

erkekler dar pantolon giymesin kampanyası başlatıcam .

tamam bak kabul ediyorum kızlar giyiyo okey falan ama , abi ben şişkin apış araları görmek istemiyorum . yada ne blim götler böle apaçık belli falan .

ayıp be kendinize gelin .

şalvar rocks böle zamanlarda giyermisin yermi ?


01:04

karı ...

saat sabahın 04:38 ydi . osmanla oturup kantır oynuyorduk . dışardan gelen irkinç sesle bi anda irkildik . o an kendimden geçtim . osman beni uyandırdıında saat 04:39 du . sonra kendimden geçmediğimi anladım . birlikte dışarı baktık . dışarda in cip maç yapıyodu . osman maçı biraz izledikten sonra bana doğru baktı . o kadar donuk bakıyorduki bi anda kendimden geçtim . " bişey yok dışarda . " dedi . sonra tekrar kantıra döndük . uzun süre ivey furom kiybord oldumuz için otomatik olarak sörvırdan atılmıştık . o an osman bana baktı . " 3-1 alcaktık . " dedi . " 3-1 alsaydık atmazlardı frag çok olurdu . " " ne alak.." dicekken dışardan ikinci bir ses geldi . birde bakıp ne görelim ? 6 tane aygır bir tane melek yüzlü , gül yüzlü , zaarif bayanı sıkıştırmış adeta ona tecavüz etmek için kemerlerini açıyorlardı . west side da oturuyoduk biz . benim dayıoğlu jonathan ayarlamıştı bu evi bize ama taşınmadan önce " osman . " dedi . o an kendimden geçtim . " osman dis hauz is rili dencırıs . der ar lats of magandaz autsayd . bat der ar lats of karız tuu . " ingilizce bilmediğim için hiçbişey anlamamıştım . osmana baktım . oda bana baktı . onunda hiçbişey anlamadığı o derim , küçük , gerizekalı gözlerinden belliydi . tam o anda dışardaki zayıf bayan birden bizim evin penceresinden içeri atladı . " help mi " dedi . " efendim hamfendi " dedim " help mi piliz " dedi . " if yu seyv mi ay vill giv yu . " osman galiba vercek bize dedi . tam o an magandalar da pencereye tırmanırken kendimden geçtim . ayıldığımda osman bi garipleşmişti . her yerinde yara bere izleri vardı . dışarıya bi baktım ki ne göreyim ? bütün magandalar dayak yemiş penceremizden atılmıştı . " aferin osman helal " dedim . osmana döndüğümde kendimden geçmişim . ayıldığımda zarif bayanı yatağımda baygın halde buldum . hemen osmana döndüm . bana bakıyordu . gözleri adeta kanla çanak olmuştu . yere yığılıp protein eksikliğinden ölmeden önce ağzından tek kelimeler çıktı . " karıı .... karııı ... "


00:51

sevgilim değilsin ...

tamda o gün çekmiştim pantolonumu bacaklarımın üstüne . çünkü çok üşüyordum hava rüzgarlı mamafih yamur yağmakta . o mesajı gördüğüm an pantolonum birden elimden kayıverdi . spongebob lı baksırım apaçık ortaya çıkıvermişti . annem almıştı o baksırı bana pazardan ucuz diye . " oğlum ! " demişti " bak bu baksırları giy kışlıkmış bunlar . hem üstünde suponge bab varmış bak . " mesajı okuduğumda başımdan aşşa adeta ketılda 100 derece ısıtılmış sular boşalıverdi . " canım " diye başlıyordu mesaj . " canım gelirken bi simit alırmısın bana öküz gibi açım . " sevdiceğimdi bu . sevdiğim insan , herşeyim ... mesaja niye bu kadar şaşırdığımı bende anlamamıştım ama içimde kötü bi his vardı . tam o anda annem kapıyı bir dana edasıyla ittirip içeri girdi . kalakalmıştım . adeta anneme bakıyordum . " kahvaltı ... " dedi . " kahvaltıyı pamuk yemiş ... " pamuk bizim köpeğimizdi . bazen tatlı , bazen salak , zaman zaman akıllı olmaktaydı . kahvaltımızı yemiş olmanın verdiği huzurla yatmış uyumaktaydı salonun en ortasında adeta . tekmeyi bastımmıydı pekmezini akıttım . o anda telefonumun sesini duydum . adeta odama koştum mamafih annem mutfağa gitti . tam o anda mutfaktan bi ses geldi . " Şangııırtt !! " noluyor demeye kalmadan arkasından bir ses daha . " bişey yok tabak kırdım . " " işte .. " dedim . " işte bu bi işaret olmalı . " dışarda yağan yağmur güneşe dönmüştü adeta etraf cıvıl cıvıldı . o an mesajı gördüm . altımda hala spongebob lı baksırın olmasından dolayı çok sıcak tutuyordu o beni . mesajda şöle yazıyordu . " simidi hala getirmedin ... artık sevgilim değilsin . "



00:48

şu imamlar mikrofonları arada açık unutuyo ya ezan okumaya doru yemin ediyorum içimdeki iki gıdımlık inancıda alıp götürüyolar . adamın 2 kaşarlı bide bi ayran isteyişini dinledim geçen gün evden .

yok yani yok .


00:37

KIMIL KIMIL z
  • ya böle annelerin falan inatları olur ya anlamsız konularda ne fena şeyler ya . " olum pencereyi kapat üşütçen , olum bunu buray koyma , olm onu öle yapma , olm şunu yeme , olm yeter o kadar , olm şunu giy üşütme " uf kadın yeter dersin olmazda ama annedir o . de işte inats her türlü sux .
  • ataç dersin geçersin . küçük kırtasiye aleti dersin , hiçbi kategoriye sokmayıp egale edersin atacı ama geçen gün bi ataç aramışım evde of ki ne of . yok yani gereksiz bişeydir diye bakılır hep ataca ama böle gelipte intikamını alınca kötü oluyo ataçlar . " al bunu küçümse piç ! " diye giriştiini hissettim bütün ataç dünyasının bana . göt oldum bulamadım ataç .
  • sora farkettimki selo teyp bant kullanabilrmişim ataç yerine . boşuna aramışım o kadar .
  • selo teyp niye hakkaten öle denmiyomu onlara ? ne alaka yani ingilizcesi falanmı var bu selo teybin nedirki selo teyp . diceksinizki şimdi " one lan öle götünden uydurma" vallahi öle be bi sorun etrafa selo teyp diyolar onlara .
  • ben şahsen beyaz bantları tercih ederim sarı olanlara . sarılar bi böle doğuştan vıcık vıcık bi itici , bi böle çok yavşak . oturup iki çift laf etmeye kalksan hemen yavşıcak havası var sarı bantlarda . halbuse beyazlar ölemi daha ağır başlı bi kerem , bi olgun görünüyolar . " bak ben sarı diilim olgunlaştım artık " diyolar sanki . hep beyaz alıyom ben selo teyp kulanmıcam artık .
  • bide çift taraflı bantlar varki onlar direk usta statüsünde benim gözümde . böle dışardan alınca saygınlık kazanıyomuşum gibi geliyo insanların gözünde . çocuklar annelerine " aa bak anne çift taraflı bant alan adam işte o é " falan diyolar böyle sankim .
  • ne pis bişeymiş bu bant dünyası hepsinden soudum şu an itibariyle .
  • şu dünyadaki tek gayem amerikan kamyoncusu olmaktır bunud ilan ederim . ulan bizim kamyoncularımız direk it kopuk . adamların kamyoncuları bile karizmatik . açıyolar müziklerini içe içe oooh oduncu göyneyide giyiyolar oh yani .
  • ne kadar boş beleş bi adamım lan ben .
  • firefox ii ya mozilla varya seviyorum ben .


00:27

böyle insan bazen çok durduk yere bi agresifleşir ya o nası bişeydir ya .

9 Ekim 2008 Perşembe

23:44

bi arkadaşla muhabbet ettikte arkadaşın adını vermek istemiyorum şu an . şöle gelişti . osman olsun adı .
osman : bi kız varmış çok dışlanıyomuş lan
osman : kimse sallamıyomuş kızı fln tek başnıa takılıyomuş
osman : ben o kızın yerinde olsam gider birine verirdim
ben : dhklamdşhaha * yarılz *

ruhun yelloz senin olüm .


23:02

insan böle uçurtma uçurduu günleri falan özlüyo bazen . küçüktük ufacıktık derdimiz tasamız yoktu . en büyük derdimin oyuncaklar olduunu hatırlarım yani o derece . hep büyüyelim diye hayal ettik , sakalımız çıksın , çok oyuncamız olsun , okula gidelim , bilgisayarımızo lsun ... hep büyüyelim diye hayal ettik , hep ...

büyüdükte bi sik oldu sanki , sokiym böle işe :/


23:01
meraba günnük
bugün ben hiç bişey yapmadım
görüşrüz günnük.


00:04

artık yeni kelimeler kullanıp çok kendimize özgü görünmekteyiz .

egale etmek : safdışı bırakmak
primitif : eski zamanlardan kalma ilkel
aura : aura lan işte etki alanı var böle falan

bikaç bişi daha vardıda unuttum . evet öyle işte ne kadar işsiziz güçsüzüz bide sen düşün . ( sen düşünme ) (berdüş)

8 Ekim 2008 Çarşamba

23:46

bazen diyorum böyle vay anasını ...

olur öle .


23:19

demin akın adlı bi arkadaşımızla yaptıım bi msn sohbeti varki beni benden aldı .

AkıNn:
ben gidiom la misafir var benim odada yatcak
AkıNn:
ben de yer yatagında suruncem aq
AkıNn:
belim agrıcak sabah
AkıNn:
zaten asıldım bugun bide halsizim
AkıNn:
aq ne biçim hayat bu
AkıNn:
hayat dedigin ne ki zaten
AkıNn:
insanlar dogar büyür ölür
AkıNn:
bazı bebekler cok şanssız
AkıNn:
büyümeden ölüyolar
AkıNn:
çok üzülüorum
AkıNn:
bi de bu savaşlara üzülüorm
AkıNn:
barış icinde yaşamak varken
AkıNn:
yaşamak güzel şey
AkıNn:
izmirin kızları da güzel
AkıNn:
bugun bizim sınıfa izmirli bi kız geldi
AkıNn:
o da güzeldi
AkıNn:
adını bilmiom ama
AkıNn:
zaten neyi bilioruz ki
AkıNn:
bu hayatta herşey yalan
AkıNn:
yalan kötü şey
b4dbuckl3 -power of the riff -:
kgajşkhandhkahda
AkıNn:
başka çok kötü şeyler de var
b4dbuckl3 -power of the riff -:
oluuum
b4dbuckl3 -power of the riff -:
asgknadlajdpnaga
b4dbuckl3 -power of the riff -:
dşfkdaşkngadga
b4dbuckl3 -power of the riff -:
bloga koyabilrmiyim bu yazını aynen
b4dbuckl3 -power of the riff -:
dlmgadşhad
AkıNn:
koymayanın aq


owned .


23:08


çeçen terörist berk bro dan alıntı yapmaca .





adam über .




23:00



20:58
merhaba sevgili insanlar
bugün sizlere nasıl gerçekten profesyonelce bilgisayar kapatabileceğinizi göstericem . " bilgisayar kapatmak mı ? adıgkadhadg " diyip geçmeyin , iyi bir bilgisayar kapatmanı ( professional computer shutdowner ) olabilip için iyi bir bilgisayar kapatmanız lazım gerekir . İşte tarifi ;

Step 1 . The Biginning

öncelike bilgisayarımızı açıyorum .

Step 2 . Look at the Pensıl

sonralıkla desktapımız nasılmış ona bi bakıyoruz .




Step 3 . Right Clicking dimi Gad ?

sonra desktapımızda boş buldumuz bi yere mausumuzun ( bilgisayar kullanırken genellikle sağ elle tutulan , tuşları olan aygıt . ) sağ tuşuna abanmak suretiyle baskı uyguluyoruz . sonra bekliyoruzki orda beyaz bi menü açılsın ki beklemiyoruz hemen açılıyor . sonra mausumuzla idare ettimiz okumuzu orda "Yeni" yazan yerin üstüne getiriyoruzki bi anda başka bi yer daha açılıyo . ordada "Metin belgesi" yazan yerin üstüne getirip bu sefer sol klikle abanıyoruz ? ( soru işareti kullanma arzusu )





Step 4 . Writing In the Gardın

sonra açılan metin pencerimizin ilk satırına " . şatdavn -59658 -a " komutunu yazarak kendimizden geçiyoruz çünkü bu komut mükemmel bi komuttur . bi gün bana gelipte " cenk " deseler " hangi komut en bi güzelidir , estetikidir " deseler ben bu komut derim . bilmediğiniz gibi bu komut her derde devadır .




komutu yazdıktan sonra bi 10 dakka kadar pembeleşinceye kadar bekliyoruz . eğer 10 dakka sonunda desktapınızda herhangi bi değişiklik yoksa , hala bıraktığınız gibi duruyosa herşeyi doğru yaptınıza emin ol !


Step 5 . Make Your Çoyz

ve şimdi metin belgemizin sağ üst köşesindeki "X" tuşuna basınca oluyo bu . çıkan soruya " Evet " cevabını vermememiz için hiç bi sebep göremiyorum ben ki zaten vermemiz lazım . çünkü kayıtlı döküman güzel dökümandır , mükemmel dökümandır . hayatta herşeyi seyv etmek lazım , hayat müşterek . ben mesela yaptıım çayı bile seyv ederimki dökülürse seyvden devam ediim diye .



NOT: bu yaptığımız işlemleri esgeçmeniz halinde bilgisayarınız kapanmış görünümüne bürünecek ve bundan 5 yıl sonra sizi egale ( egale ? ) edecektir . o yüzden bundan sonrası hiç önemli olmamakla birlikte buruşturup atın bile .


Step 6 .Starting Pencerez

şimdi sol attali " Start " " Başlat " tuşlarına ( bitane o ) basrak yepyeni maceralara yelken açıyoruz . bakın orda " Bilgisayarı Kapat " var ona basıcaz birazdan .

evet şimdi ona basıyoruz .




Step 7 . Disko Disko Partizani

ve şimdi oraya basınca karşımıza bi ekran gelir . o ekrandaki hiçbişeye basmadan elimize bi kağıt kalem alıyoruz . monitörünüzün markasını modelini o kağıt kaleme yazdıktan sonra kağıdı buruşturup çöpe atıyoruz . şimdi ortam basılmaya müsait . o zaman oku " Kapat " tuşunun üstünde tutup çıkan yazıyla aydınlanmıyoruz . çünkü ben hayatımda bu kadar kötü bi cümleyle zor karşılaşmışımdır . bilgisayarı kapatmak için bile açıklamaları okumak zorunda olan bi insanevladı " Bilgisayarınızı güvenle kapatabilmeniz için Windows'u kapatır . " gibi bi cümleyle biraz cebelleşmek ( cebeli tarık ) zorunda kalmaz. ( burası kalın yazdı kendiliinden öle kalsın didim )



evet arkadaşlar bir bilgisayar kapatmanlığı dersinin daha sonuna geldik . yapımda yayında emeği geçen herkesin allah belasını versin . kimse bana yardım etmek istemiyo çünkü .


11:48
millet negzel duygusal şeyler fln yazıyo böle acıklı sora komınt atıyorlar
"ay canııım bende seni çk seviyoruum."
"bitanem bende seni çok özlediim"
"vıııy vıyvıyıvıyıvı"

ben istesemde yazamamki böle buraya duygusal fln neymiş o öle .

öle yani isyankar ruhum yea .


11:30








11:17
meraba günnük
ben sabah kalktım dişimi fırçalamadım daha kahvaltı ettim çünkü geç kalktım ben . okula gitmicem dedim anneme annem var bide benm . kadın dedim okula gitmicem geç uyandır beni öyle .

daha yeni kalktım zaten günük bişey yapmadım görüşürüz .


01:53
foto yaşar diye bi yerde fotoraf çektirmişim zamanında .
nası sinir oldum bak şimdi .

adam gayet hunharsızca CENK diye yazmış o fotorafları tutan jelatinimsi şeyin üstüne . harbi onun adı ne ya fotoraf tutacağı fln ?

foto yaşar ın elinden tabi hergün milyorlarca fotoraf jelatini geçiyo , adamda haklı hepsine süslü püslü janjanlı yazsa vallahi batar .

vallahi de batar billahi de batar .

bide bazı deyimler varki ben hakkaten analmıyorum .

OFFF bak yine yaptım o kadar ciddi ciddi yazıcaktım halbuse analmıyorum nedir ya ofofof . neyse yatayım ben artık bari günnük .


01:51
basit şeyleri sevmek lazım hakkaten .
basit diyip geçmemek lazım .
hor görmeden,
öpüp koklamak lazım .

basit dediğin nedir ki ?
aya benzer basit,
doğal olarak takipteyit,
"srem lonygh ares kilonit."
şair Sjeklaoy Hrat dedit .


00:54
şey var bide .


00:46
meraba günnük
bugün sabah kalkıp dişimi fırçaladım , sora kahvaltı etmeye yeltendim ama sabah çok erken kalkıyorum ben bugün . 6:30 dedinmi alarmlı saat var bende annem almıştı ulustan galiba , güzel bişi böle fosforlu falan . kalkıyorum öyle sabah erken olduundan kahvaltı etmiyorum zaten . neden ? ( kafiyeli bitiresim geldi paragrafı )

okula gittim sonra çok uzak zaten sabahın köründe kalktıım için e doğal olarak takipteyim . servise erken biniyorum gidiyorum zaten sabahın köründe kalkıyorum derslerde sabahın köründe başlıyo . neden ?

sonra yemek yicektim çok sıra vardı bekledim çok bi aldım yemek kargacık burgacık yapmışlar kumru yiyim dedim ama burnumdan gelmedi . yiyemedim halbusi acıkmıştım çok . kumru dediin ölemi olur e be ayı ?

sonra kızılaya indim brovni var çok güzel . çok tatlı yiyorum ben bu aralr çukulata falan annem dediydi zaten senin bi şekerine mi baktırsak falan diyede annem var benim bide . dedim get kadın manyakmısn ne şekeri ben küp şeker miyim eriyim sıcakta ?

sonra eve geldim bi baş arısı ama nası yani ? hı nası ?

bu yazıya yönelik etiketler diye bişey çıktı altta çok heyecan kapladı yanlız beni kendimi çok ciddi bi insanmışçasına hissettim , öyleki böyle sanki 70 milyon beni izliyo beni dinliyo ama kim izler beni bırak 70 milyonu 70 trilyon bile izlemez . (düşük deyim )

şimdi yatçam uykum geldi çok . mamafih ne kadar pis bişey bu uyku gelmesi keşke hiç uyumasak ne güzel ödevlerimiz yetişir negzel oyun oynarız negzl sabahlara kadar içeriz negl falan .

öyle .

7 Ekim 2008 Salı

22:54

55 dakka önce:
"b4dbuckl3 -power of the riff -:
şu saçımı bi yıkasamya
b4dbuckl3 -power of the riff -:
ofofof"

30 dakka önce:
"b4dbuckl3 -power of the riff -:
ya şu saçımı yıkim ben bi bekle"

10 dakka önce:
"b4dbuckl3 -power of the riff -:
dur abi saçımı yıkim geliyorum"

demin:
"b4dbuckl3 -power of the riff -:
ben bi saçımı yıkasam ya
b4dbuckl3 -power of the riff -:
offf"


tembellik harbiden çok fena bişey .


22:46
ama şimdi farkettimki alttaki örnekte " ...bende çok sikildim canım " yazarken sıkıldım ın ı ları nası değişiyoda canım ın ı sı değişmemiş .

yaa yaa ... self-göt ettim kendimi :/


22:46
böle msn yada kısa mesajlarda , yanlışyazmak yada türkçe karakter sıkıntısı nası geriyo lan insanı .

tam çok ciddi bi konuşma yapıyosun msnde "....ve yani senin bu hareketlerini analmıyorum !"
gitti direk konuşmanın ciddiyeti . kimse inkar edemez o "analmak" sözcüğüne biraz kitlenip aehaeha diye güldüğünü .

yada kısa mesaj yazarken " sıkılmak " yazamayıp "..bende çok sikildim canım . " demek ...

ooof of hayat zor .


22:39
bazen hayatımızda gerçekten çok zor ikilemler arasında kalmaktayız . daha demincecik mesela sigara içmeye davranıyodumki havanın çok soğuk olduğunu farkettim . e camı açmadan içsekte olmaz oda leş gibi olur . camı açıp üşüsemmi , yoksa sigara içmesemmi ... üşümek , nikotin , üşümek , nikotin ...

nedense böle ikilemlerde hep en gerizekalıca kararı veriyor insanoğlu . (bkz. şuan burnumu çekmekteyim . )


22:22
bu sigara ne pis bişey lan . tam ağzımda içerken şaşı bak şaşır oldum , aydınlandım . bildiin yanan şeyi içimize çekiyoruz . o gazla attım hemen sigarayı dışarı .

sora bi tane daha yaktım gerçi .

benim aydınlanmalarım böle oluyo one minute stand style .


selamlar herkese . bi blog başlatmak için pek hoş bi "ilk yazı" olmıcak farkındayım ama böyle bi sinir harbi yaşayınca içim içime sığmadı , sular seller oldum taştım dayanamadım yani . artık idare etmece . hepimiz biliyoruzki özellikle son dönemlerde aşırı yaygınlaşan ,sahibine 648514656 milyon dolarlar kazandıran , sokaktaki öğrencisinden taksicisine kadar herkesin üye olduğu facebook diye bir sitemiz mevcut . her insan gibi benimde bi facebook account um var . her ne kadar millet "ya abi ben ilkokul arkadaşlarımı bulucam onlarla görüşçem süperim hiperim . " gibilerinden konuşup bu accountları alsada feysbukun tamamen boku çıktı bildiniz üzre . artık resmen , çok kro dilinde konuşmak gerekirse " kız kaldırma , artistik yapma , çaktırmadan ona buna mailini telefonunu açık edip talep toplama " gibi amaçlarla kullanılmakta bu gözünü yidimin sitesi . zaten bu apayrı bi sinir , agresyon konusu ama bu konuya sora değinmek istiyorum . evet bi hazmetmek lazım , fazla yüklenmemek lazım bünyeye he mi ? şimdi bu feysbukun yine hepinizin bildiği gibi friend list diye bi olayı varki nasıl oluyo bilmiyorum ama buda ayrı bi karizma aracı olarak kullanılıyor . " listemde 5146516 kişi var allahım çok tanınıyorum herkes beni çok seviyo o 5146516 kişinin 5146515 iyle daha önce konuşmamış olsamda süperim ben ya " tarzı beni benden alan , uzak diyarlara götüren , sora geri getiren cümleler kulağıma gelmekte . neyse buda apayrı bi sinir konusu bunu feysbuka toptan değindiim bi ara bilahare ( dorumu yazdım lan :/ ) belirtçem . demin girdim canım feysbukuma bir ümit bakayım neler olmuş afacan feysbuk account umda diye , sora baktım insanlar yeni fotolar eklemiş falan onlara bakayım dedim ama bakmaz olaydım demez olaydım . ARKADAŞ bu yeni nesil nedir böyle allaşkına sorarım size . gerçekten şunu anladımki BOKU ÇIKMIŞ GİDİYOR . niye diye merak ediyosunuz tabi , nolduda böyle galeyana geldi diye merak ediyosunuz hemen açıklamak istiyorum . ben içerim arkadaş . gizlemem saklamam içerim . bazen az içerim bazen öküz gibi içerim . böle saymam etmem ama öle yeni yenide diil kaç yıldır içerim . ama şöyle bi durum varki ; şimdiye kadar böyle içki içerken , efendime söliim böyle sigara içerken çekindiim fotorafları tutupta %101 belli sadece karizma yapmak amaçlı , " bakın ben içki içiyorum çok büyüdüm , bak bak nasılda fondip yapıyorum , ooh bu gitti diğeri gelsin , sigarada yak ordan kardiş ." şeklinde bir paylaşım platformuna koymadım , koymayıda pek bi bok görmüyorum açıkçası . listemde ne kadar böyle daha yeni reşit olmuş yada daha 18 yaş altı insan evladı varsa ( &95 diyelim yada ayıp olmasıns . ) hepsinin profil pikçırlarında illaki bi içkili fotoraflar türemiş . allahım yaleppim bu nedir yani nedir ? ha diceksiniz ki " sanane kardeşim küçüktür yapar sana noluyo sen ne karışıyon . " haklısınız yerden göğe style .ama yemin ediyorum size adamlar sinirlerimi hoplattı . yok yani bu kadarda olmaz dedirtti bana . tamam ne bilim arkadaşlarınla alem yaparsın eylenirsin coşarsın onun fotorafı konulur , özel bi gündür orda içersin oda olur , yada bir olur iki olur ama bu kadar bağıra bağıra BEN İÇİYORUM , O YÜZDEN BEN SÜPERİM denmez yani , denmemeli , olmamalı . akabinde nolucak bundan 5-10 yıl sonraki yeni nesil style arkadaşlar karıya gittikleri fotoraflarını koyucak , ne biliym rusla yatakta fotoraflar çekinip konulcak . BU MUDUR ? neyse iyi oldu böyle içim döküldü . bi kez daha merhaba demekle birlikte size agresyonuma ortak olduunuz için teşekkürü bir BORÇ bilirim . hadi bb .






bu ay başka ne yazmışım ?


osman







Bu sitede yazan herşey Cenk Açan adlı kişiliğe aittir .
İzin almadan yada kaynak göstermeden yazıları kopyalayanlar ölsün .